„Wow!!! Tocmai am auzit de la Dl. Presedinte Iohannis ca Ciolacu si PSD vor sa vanda Ardealul ungurilor/ si acum nu este de acord sa aniversam 100 de ani de la Tratatul prin care toata comunitatea internationala a recunoscut Unirea Ardealului cu Romania?

Dvs ce intelegeti din aceasta decizie?”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Mesajul lui Ponta pentru Orban

„Inca o data Guvernul Orban PNL a adoptat o Ordonanta evident neconstitutionala – inca o data a facut o prostie / ticalosie ( una din doua – sau ambele)!

Ordonanta Guvernului Orban a fost atacata la Curtea Constitutionala chiar de PNL / culmea stupiditatii / iar acum PNL se plange de Decizia Curtii!

Din cauza incompetentei si incapatanarii lui Orban si a PNL acum sunt puse in pericol toate administratiile locale din Romania / si Parlamentul ( pe care Dl Iohannis si Dl Orban il fac in toate felurile ) trebuie sa “curete cioburile” si sa rezolve problema!

Pro Romania considera ca singura solutie sa restabilim ordinea constitutionala si administrativa este inlaturararea imediata, prin motiune de cenzura, a acestui Guvern iresponsabil! Orice altceva ne va duce la noi crize si disfunctionalitati!”, a scris acesta în altă postare.