Apropierea campaniei electorale pentru alegerile locale a dinamitat pur și simplu scena politică autohtonă. Tot scandalul s-a iscat la conferința de presă a lui Nicușor Dan, candidatul Opoziției de Dreapta Unite la Primăria Capitalei.

Umilință totală pentru Firea

La conferința de presă a lui Nicușor Dan a apărut omul lui Firea, Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei. Bădulescu a făcut circ în plină stradă, acolo unde își ținea Nicușor Dan conferința. Imaginile au devenit virale pe internet, iar PSD s-a dezis imediat de Bădulescu print-un comunicat de presă.

Liberalii au luat foc. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat de pământ cu Firea și cu Bădulescu. I-a transmis lui Firea, prin intermediul uni mesaj pe o rețea de socializare, să-și facă test de rabie atât ea, cât și subalternii ei.

„Iată de ce, oricât de serios ai fi, oricât ai vrea să te rezumi la a face treabă, dacă nu schimbi aceste personaje toxice din politică – Gabriela Firea, Bădulescu și pe cei pe care i-au mituit, oameni în funcții publice – nu vor avansa niciodată lucrurile. Capitala trebuie luată din ghearele lor. Este obiectivul meu principal, al meu și al echipei.

Gabriela Firea, dacă tot nu ai făcut testare anti-covid, mai bine începi să te testezi și să îți testezi oamenii de rabie!

Grobian gestul lui Bădulescu/Firea PSD venind isteric peste conferința de presă Bilanț 4 ani de dezastru cu PSD în Capitală, conferința candidatului PNL-USR de astăzi „, a tunat ministrul.