Premierul Florin Cîțu și liderul Camerei Deputaților, Ludovic Orban au fost umiliți în fața a mii de oameni, de Tudor Chirilă. Solistul trupei Vama, alături de colegii săi au fost prezenți la festivalul KIMARO din Constanța și au transmis un mesaj fără precedent, pentru toți cei din industria spectacolului, grav afectați de pandemia de coronavirus.

La finalul spectacolului, Tudor Chirilă a lansat acuzații extrem de dure la adresa guvernului, subliind suferința pe care guvernanții au cauzat-o industriei spectacolelor.

După ce a terminat de cântat, în încheiere, Tudor Chirilă a ținut să vorbească despre fondurile europene care încă există la Banca Națională a României, dar care nu sunt folosite.

Mai exact, solistul susține că acești bani trebuiau folosiți pentru ajutorarae persoanelor cărora li s-a interzis să muncească. Tudor Chirilă a subliniat faptul că nu este vorba despre trupa sa, care a reușit să supraviețuiască, ci de alte trupe mici.

Umilință fără precedent pentru Ludovic Orban și Florin Cîțu

El a mai adăugat că sunt foarte multe persoane din industria de spectacol care au fost nevoite să își schimbe meseriile sau să plece din țară din cauza celor întâmplate. În acest context, solistul trupei Vama, îi acuză atât pe premierul Florin Cîțu, cât și pe liderul Camerei Deputațilro, Ludovic Orban, de minciună.

„În Banca Națională a României există un miliard de euro, fonduri europene care nu au fost cheltuiți pentru ajutorarea celor care li s-a interzis să muncească. Aici nu este vorba despre noi. Uitați-va la noi.

Noi am supraviețuit. Dar, foarte multe trupe mici și foarte mulți oameni din industria de spectacol, ori au plecat din țară, ori și-au schimbat meseriile. Orban, Cîțu, Guvernul, niște mincinoși. Punct! Și dacă mai auziți muzică pe scena asta, să știți că s-au salvat singuri, “ a spus Tudor Chirilă, potrivit focuspress.ro.

După mesajul artistului, toți cei prezenți la spectacol au aplaudat, fiind de acord cu declarațiile acestuia.