Atac deosebit de dur la adresa preşedintelui Klaus Iohannis!

Tudor Chirilă: Aţi păcălit românii, sunteţi de fapt un leneş şi un ahtiat după imagine. Sunteţi ticălos pentru multe lucruri

Într-un mesaj postat miercuri seara pe pagina sa de Facebook, cântăreţul Tudor Chirilă i-a transmis preşedintelui Iohannis că i-a dezamăgit profund pe români, care au fost înşelaţi “de alura asta de german serios”. În schimb, Klaus Iohannis s-a dovedit a fi un “leneş” şi un “ahtiat după imagine”, este de părere artistul.

“Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți. Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege (…) Mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m cât aveți și de alura asta de german serios.

Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, a unui ahtiat după imagine, și da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, afirmă Tudor Chirilă, în mesajul video postat pe pagina sa de Facebook.

Tudor Chirilă îi transmite preşedintelui României că a ajuns să-l considere “un ticălos”.

“Sunteți ticălos pentru multe lucruri, dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine”, mai spune Tudor Chirilă, potrivit Gândul.ro.

“Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege. Ați reușit să păcăliți o țară întreagă”

Iată alte câteva pasaje din mesajul de revoltă al lui Tudor Chirilă, care după trei ore de la postare avea deja peste 46.000 de vizualizări, 4.900 de aprecieri şi 1.800 de comentarii.

“Pornesc acest mesaj către președintele Iohannis, sper că se găsește vreun consilier să i-l arate… nu că mesajul meu ar conta, și nu cred că va schimba ceva, dar aș vrea, d-le Iohannis, să știți de la mine că vă consider un ticălos. Cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare.

Eu nu v-am făcut ticălos, așa, fără motiv. Practic, nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta. Sunteți un ticălos și trebuie să rămână cumva video-ul acesta mărturie. Sunteți ticălos pentru multe lucruri, dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat, și aici nu mă refer la mine.

E bine să știți că eu nu v-am votat decât ca „răul cel mai mic”. Nu v-am votat în momentul în care ați candidat cu Ponta, pentru că am considerat că nu trebuie votat nici acel individ care își făcea ziua pe stadioane și încerca să conserve în jurul lui același tip de gașcă mafiotă pe care văd că acum o aveți și dvs. N-am votat niciodat cu PSD-ul de când am drept de vot în țara asta, prin urmare nu era momentul să votez atunci cu Ponta. Și ați ieșit dumneavoastră.

A doua oară v-am ales în detrimentul doamnei Dăncilă, atunci când n-ați reușit și nu ați fost în stare să aveți o dezbatere cu candidatul Dăncilă. Am remarcat și atunci – că parcă și ea era profesor pe undeva – cum doi profesori nu sunt în stare să aibă o dezbatere. V-ați ferit atunci de o dezbatere la prezidențiale cu Dăncilă și v-ați făcut un discurs anti-PSD. Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți.

Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai ales într-un om cu respect față de lege. Ați reușit să păcăliți o țară întreagă atunci când v-ați dus la Ordonanța 13, ați făcut un lucru bun atunci, ați oprit Ordonanța 13, pentru că după foarte mult timp să încercați să-l aduceți pe Grindeanu în Guvern, acuma spuneți că nu-l mai aduceți și așa mia departe…

“Ce ați făcut a fost să vă asigurați că aveți o gașcă, că aveți niște cozi de topor, persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare”

Ați aruncat țara în criză – pentru că sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-ul să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știți foarte bine chestia asta, este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta.

Sunteți responsabil și vinovat și ați înșelat așteptările tuturor și sunt foarte covins că mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m cât aveți și alura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, a unui ahtiat după imagine, și da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic.

Știți foarte bine, că atât la protestele pentru salvarea Roșia Montană, cât și ulterior după Colectiv, în toate prostestele de stradă care au solicitat clasei politice stat de drept și luptă anticorupție s-a strigat în piață „PSD și PNL, aceeași mizerie”, dar sigur că atunci când lupta din stradă a fost anti-PSD, anti-Dragnea și mai ales pentru niște valori pe care românii din stradă le doreau cumva ca un far călăuzitor: stat de drept, lupta anticorupție, respect față de lege, v-ați urcat cu partidul dvs pe aceste proteste.

V-ați urcat, ați profitat de ele, întodeauna când lupți împotriva cuiva, profită cealaltă parte. Toată lumea a sperat că veți fi un președinte care măcar va încerca să urmeze o agendă democratică, anticorupție, în respect faţă de lege, lucru pe care nu l-ați făcut.

Ce ați făcut a fost să vă asigurați că aveți o gașcă, că aveți niște cozi de topor, persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare, nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă înteresează. Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL-ul.”