Este imaginea finalului de săptămână ăe intenet. Totul a devenit viral. Andreea Bălan va suferi enorm atunci când va vedea totul.

Șocul vieții pentru Andreea Bălan

Totul s-a întâmplat după ce Andreea Bălan s-a fotografiat petrecând la mare. Acum a venit rândul lui George Burcea. Acesta a publicat imaginile pe contul său de Instagram în care apare înconjurat de femei.

Andreea Bălan și-a făcut bagajele și a plecat la mare. Artista a publicat mai multe filmulețe de pe litoralul românesc, dar și o fotografie de la apus. La câteva ore distanță, George Burcea și-a luat revanșa.

Totul are legătură cu job-ul său. Actorul a fost protagonistul unui videoclip. George Burcea a filmat în timp ce se afla la o partidă de poker, alături de câteva reprezentante ale sexului frumos.

”Nu doresc că fetele mele să cunoască vreo iubită cel puțin trei-patru ani și, de asemenea, nici eu. Momentan, nu se pune problema să le ia la el, unde locuiește, deoarece sunt foarte mici. Totodată, nici eu nu voi aduce un alt bărbat în această casă și nu le voi prezenta pe nimeni.

Este evident că nu-mi doream să ajung aici, dar sunt tânără și pot să sper într-o nouă iubire. Totodată, având doi copii, e mult mai greu de gestionat o nouă relație și, momentan, nu mă gândesc la acest lucru. Mai am de vindecat anumite aspecte și trebuie să mă ocup numai de fete”, a declarat Andreea Bălan.