Doctorul Adina Alberts a postat pe pagina sa de Facebook o reacție dură cu privire la candidata pentru funcția de primar al Sectorului 1, Clotilde Armand.

Adina Alberts este de părere că Clotilde Armand este duplicitară având în vedere că partidul din care face parte a făcut o alianță cu Partidul Național Liberal, partid despre care, în 2016, aceasta spunea că este unul corupt.

„DUPLICITARA CLOTILDE ARMAND „s-a făcut frate cu necuratul” și a făcut alianță cu PNL!

La alegerile pentru Sectorul 1, USR s-a aliat cu PNL. Același PNL despre care Clotilde Armand spunea, în 2016, că e un partid corupt”, notează Adina Alberts în începutul mesajului.

Ce scria Armand acum 4 ani

Pentru a da crezare spuselor sale, Adina Alberts a postat și un citat din ceea ce scria Clotilde Armand, în urmă cu 4 ani, despre PNL.

„PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne ‘Curat murdar’!”, scria înfrânta Clotilde Armand, după alegerile locale din 2016.”, se mai arată în postarea medicului.

De cine și-a bătut joc PNL

Pe lângă informațiile despre Clotilde Armand, Adina Alberts a mai scris că Partidul Național Liberal „și-a bătut joc” de Tănase Stamule.

„PS: PNL și-a bătut joc de Tanase Stamule! Nu e nici primul și nici ultimul de care PNL își bate joc!”, a fost mesajul medicului Adina Alberts.