Rareș Bogdan a intrat în război. El a anunțat la Reuniunea Comitetului de coordonare al PNL Sector 2, că PNL este pe val, înregistrând creștere în toată țara, cu un grad de favorabilitate de peste 40%. El a transmis și un mesaj mobilizator, susținând că procentul PNL este fără precedent în ultimii ani pentru un partid de dreapta, iar liberalii trebuie doar să se concentreze și să se mobilizeze.

El a vorbit și despre contracandidații PNL: Gabriela Firea de la PSD și Clotilde Armand, candidatul USR la Primăria Sectorului 1. .

„Să aveți încredere că vom câștiga localele și vom opri guvernarea înfiorătoare a Bucureștiului, o guvernare de stânga de 12 ani, o guvernare care a plasat România in topul de pe urmă al țărilor UE (…) Cred că doar trebuie să vă mobilizați pentru câștigarea alegerilor locale. (…) Cred că la sfârșitul lunii iunie vom spune că avem aceste sectoare, că avem Primăria Capitalei. Cred că Gabriela Firea va fi fără probleme bătută, chiar dacă astăzi pare că încă are rezidual ceva încredere”, a spus europarlamentarul PNL.

PSD va fi spulberat

În opinia sa, aceasta va fi bătută în momentul campaniei, ea doar va scădea în următoarele luni de zile.

„Cât despre candidaţii din Bucureşti, la Sectorul 1 nu are nicio şansă nici Tudorache, iar Clotilde Armand este o glumă. Din punctul meu de vedere, candidatul liberal o va spulbera”, a afirmat Rareş Bogdan. El a continuat spunând că la Sectorul 2 lucrurile sunt simple, iar PNL „a câştigat deja”, Sectorul 4 va fi câștigat tot de candidatul liberal, la sectorul 5 „PNL va câştiga en fanfare”, iar la Sectorul 6 „Mutu ar fi bine să se mute undeva în afara Bucureştiului pentru că şi-a bătut joc complet de acel sector”, a spus Rareș Bogdan, potrivit Hotnews.

În opinia sa, dacă liberalii nu vor câștiga Bucureştiul şi sectoarele Bucureştiului, la nivelul presei şi la nivelul imaginii publice vor fi extrem, extrem de afectaţi.


Te-ar putea interesa și: