Într-o postare pe pagina personală de facebook, Adina Alberts se declară ”sătulă” de disputele dintre oamenii politici. Aceasta a precizat că în timpul campaniei electorale jignirile nu se mai opresc, iar candidații nu se comportă normal.

„Sunt sătulă de dispute sterpe între decidenții politici și administrativi. Este o mare tristețe pentru mine să fiu nevoită să asist permanent la jigniri reciproce care nu mai contenesc, și care “îmi zgârie timpanul”. Și aici mă refer mai ales la acea parte a eșicherului politic care se pretinde a fi de dreapta, stilați, mulți cu studii la universități sonore din străinătate, și care se comportă într-o continuă desconsiderare față de noi, ceilalți cetățeni ai acestei țări!

Epitete de genul “Primarul bolșevic” ( Clotilde Armand) sau “Panarama din Centru” (Nicușor Dan) mă dezgustă profund?! Nu-i așa că și pe dvs?! Și asta o spun făcând abstracție de performanțele administrative mediocre de care au dat dovadă, și pe care mă abțin să le comentez aici! Aș vrea să subliniez doar “calitatea” umană a dumnealor”, scrie Adina Alberts.

O transformare a Capitalei

Totodată, aceasta a mai făcut un apel la alegători. medicul Adina Alberts s-a declarat încrezătoare și a declarat că își dorește transformarea sectorului 1 într-un ”sector al oamenilor educați”.

De asemenea, aceast a mai precizat că astfel de comportamente ”suburbane” trebuie neapărat sancționate drastic.

„Dragi prieteni, este momentul să sancționăm drastic astfel de comportamente suburbane! Sunt convinsă că foarte mulți dintre dvs gândiți ca mine.

Sunt Dr Adina Alberts și candidez pentru funcția de primar al Sectorului 1. Eu sunt omul care poate transforma acest sector într-un sector al oamenilor manierați, educați, civilizați.

Mă găsiți la poziția 4 în buletinul de vot pentru desemnarea Primarului Sectorului 1, și la poziția 5 în buletinul de vot pentru desemnarea membrilor Consiliului Local al Sectorului 1.

Candidez din partea Alianței ProBucurești 2020″, a mai adăugat Adina Alberts.