Adina Alberts, care este soția lui Viorel Cataramă dar și un medic cunoscut, ar putea provoca cutremur pe scena politică. Într-un ultimm sondaj de opinie realizat de CURS, aceasta stă foarte bine în percepția electoratului.

Sondajul vizează Sectorul 1, acolo unde un procent de 35% susțin că au o părere bună și foarte bună despre Adina Alberts. Un procent de 36% dintre cei întrebați recunosc că încă nu o cunosc. Cifrele sunt suprinzătoare, mai ales că acesta nu și-a anunțat intenția de a intra în zona politică.

Datele sunt suprinzătoare, mai ales că actualul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, are o încredere de 38%, dar cu o cotă de notorietate mult mai mare. Primarul este urmat de Clotilde Armand, cu o cotă de favorabilitate de 36%, cu aceeași cotă înaltă de notorietate.

Chiar dacă nu a fost trecută pe lista de opțiuni în cazul unor alegeri, Adina Alberts ar fi votată de 3% dintre români.  Pe primul loc se află primarul Dan Tudorache cu 36%, posibilul candidat al PNL, Tănase Stamule, consilier pe probleme economice al premierului Ludovic Orban cu 29%, europarlamentarul Clotilde Armand cu 17% din partea USR-PLUS și Ioana Constantin, secretarul executiv al PMP, cu 6%.

Sondajul a fost realizat în perioada 21 mai – 1 iunie pe un eșantion reprezentativ de 813 respondenti cu o marjă de eroare de 3,44% la un nivel de încredere de 95%.