Este lovitura anului pe scena politică. Medicul Adina Alberts a făcut anunțul la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Și totuși, totul a devenit realitate.

Adina Alberts dă lovitura

Adina Alberts intră în politică. Aceasta a anunțat pe o rețea de socializare că va candida la Primăria Sectorului 1. E deja nebunie în acest sector. Pe lângă primarul în exercițiu, Dan tudorache, dreapta nu și-a desemnat deocamdată un candidat comun. PNL l-ar susține pe Tănase Stamule, în timp ce USR-PLUS vine cu Clotilde Armand. E posibil, ca după negocieri, dreapta să vină cu o singură persoană.

În tot acest timp, Adina Alberts, iese la rampă și dă de pământ cu actuala administrație. ” Timpul trece, leafa le merge… Noi rămânem în urmă, CASA noastră e în paragină!

Dragii mei,
Suntem la răscruce de drum și e timpul să luăm o decizie. Mă uit în jur, zi de zi, și văd că am urcat pe piedestale niște incompetenți. Unde am ajuns după patru ani, de când lumea i-a votat pe acești primari invizibili, în frunte cu Dan Tudorache? Nicăieri. Locul pe care îl numim ACASĂ e în paragină. Sectorul 1 e insalubru, pe alocuri e de nelocuit. Cetățenii săi beneficiază de prea puțin, deși ei ar trebui să fie grija primordială a edililor.

Am decis să mă implic. Pur și simplu mi-a ajuns cuțitul la os! Gata cu nepăsarea, cu hoția, cu indolența față de omul care a avut încredere în promisiunile lor de acum 4 ani!

Cred că fără implicarea oamenilor de bună credință, cu realizări notabile în profesiile lor, nu avem nicio șansă. E timpul să alegem în funcție de performanțele dovedite, nu în funcție de ceea ce ni se cântă frumos la ureche, nu în funcție de promisiuni frumos îmbrăcate, dar care s-au dovedit a fi minciuni gogonate.

Eu nu mai pot sta deoparte. M-am săturat să aștept liderul pe care să-l creditez cu votul meu și care să și facă treaba așa cum trebuie. Și ne trece viața așteptând…

Cu modestie, dar multă determinare, vă anunț că voi încerca EU să fiu acel LIDER mult așteptat, la Sectorul 1. Sper să-mi fiți alături și să mă susțineți în lupta ce va urma. NU O SĂ MĂ LAS PÂNĂ CÂND NU VĂD CUM SECTORUL 1, CASA NOASTRĂ, VA PRINDE DIN NOU VIAȚĂ!”, a scris Adina Alberts pe o rețea de socializare.