Atac deosebit de dur la adresa premierului Ludovic Orban. Șeful PSD, Marcel Ciolacu, s-a dezlănțuit pur și simplu la adresa șefului de la Palatul Victoria după ce a fost amendat de poliție.

Umilință cruntă pentru Orban!

Sâmbătă seara, Marcel Ciolacu a fost surprins într-un restaurant alături de alt social democrat, ex premierul Mihai Tudose. Cei doi, dar și celelalte pesoane aflate la masă au fost amendate drastic de către Poliția Română. Social democrații au încălcat restricțiile din timpul pandemiei.

După ce a fost amendat, Marcel Ciolacu a lansat un atac dur la adresa Guvernului Orban. Acesta afirmă că Poliţia Română este folosită în scopuri politice. „Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Sursa foto INQUAM / Cornel Putan