Ce răspuns uluitor a dat Liviu Dragnea

Fostul șef al social-democraților, Liviu Dragnea, a fost adus, joi dimineață, la instanța supremă, pentru judecarea unei contestații pe care a făcut-o față de executarea pedepsei.

Pe holurile ICCJ, jurnaliștii i-au pus mai multe întrebări însă fostul șef PSD a răspuns doar la una singură. Întrebat care este, din punctul său de vedere, miza condamnării sale în dosarul angajărilor fictive, acesta a răspuns clar: ”Prețul era România!”.

Ce a susținut acesta în fața instanței

„Doamna președinte, am crezut și încă mai cred că un om nu poate fi condamnat decât de o instanță constituită cu respectarea legii. În condițiile în care CCR a spus că completurile de 3 judecători trebuie să fie specializate, nu cred că se poate vorbi de o decizie echitabilă dacă completul s-a constituit fără respectarea legii. De asemenea, indiferent de proceduri sunt același. Cu toate că în presă s-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare, dacă voiam, puteam să plătesc un preț, dar n-am vrut compromisuri. Și eu am dreptul la proces și stau nevinovat de 8 luni la închisoare”, a spus Dragnea în instanță, potrivit g4media.ro