Update: Conform surselor Capital, lista cu candații la alegerile la europarlamentarele PSD a mai suferit modoficări de ultim moment.

Cei doi miniștru care vor pleca din Guvern sunt Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene și Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni. Ele se vor regăsit pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare, iar Rovana Plumb ar urma chiar să deschisă lista.  De altfel, aceasta vizează postul de comisar european și își dorește foarte mult să revină la Bruxelles.

Pe locul doi ar fi jurnalista Carmen Avram, urmată de un alt nume cu ecou din PSD. Claudiu Manda este și el sigur că se va regăsi pe lista PSD pentru alegerile europene, în timp ce alți candidați la mult râvnitele poziții din Parlamentul European vor avea parte de mari surprize chiar luni, în Comitetul Executiv Național.

Totuși conform surselor Capital, cel care va fi scutit de emoții va fi chiar Liviu Dragnea. Se pare că el a stabilit deja fiecare detaliu și este convins că lucrurile se vor aranja așa cum își dorește el. Victor Boștinaru a anunțat  pe facebook că a hotărât să-și retragă candidatura. În realitate, președintele PSD nu l-a mai dorit pe listă și atunci s-a ajuns la un anunț de acest tip.