Ultima oră! Cine e femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată.

Secția 4 de Poliție continuă cercetările, în timp ce Mirela Vaida a declarat că de acum încolo va lua mai în serios posibilele amenințări la adresa siguranței sale.

Cine e femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida. Poliția a intervenit

Femeia care a pătruns goală în platoul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 şi a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida a fost identificată de poliţişti.

Agresoarea urmează să fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.

Au fost momente de panică, vineri, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1. O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida.

Producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Femeia care a atacat-o cu un bolovan, în direct, pe Mirela Vaida a fost reţinută de poliţişti.

“Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie necunoscută, complet dezbrăcată, a intrat in platoul de filmare, în timpul unei emisiuni ce se transmite în direct, având asupra sa și o bucată de cărămidă.

A fost imobilizată. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, precum și un echipaj medical”, informează poliţia, potrivit antena3.ro.

Femeia a pătruns în platoul emisiunii pe o uşă laterală, neasigurată

”Primesc foarte multe amenințări”

“Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate.
Din primele date ar fi patruns în clădire pe o ușă laterală, neasigurată.

Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, au mai spus poliţiştii.

“Primesc foarte multe amenințări în care mi se spune “vei plăti toată viața”. “Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări inclusiv pe Facebook și pe Youtube de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune “vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani, o să ies și o să te omor.”, a declarat Mirela Vaida.

”Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus mai spus prezentatoarea, după ce a fost la un pas de o tragedie.