Mirela Vaida este în stare de șoc! Imediat după atacul din platoul emisiunii Acces Direct, vedeta le-a mulțumit colegilor de emisiune că au imobilizat-o pe agresoare.

Vaida spune că se teme pentru viața ei, mai ales că nu știe cine este atacatoare și nici care poate fi motivul unui asemenea gest.

Mirela Vaida este în stare de șoc! ”Fac eforturi mari să rămân calmă”

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Vizibil marcată, după reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată de acest incident și a mărturisit că se teme pentru viața ei, potrivit antena3.ro.

Realizatoarea emisiunii Acces Direct spune că în ultima vreme a primit mai multe ameninţări de la o persoana care se recomanda Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

”Sunt în stare de șoc, vă recunosc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și nu aș vrea să cedez în direct, pentru că nu aș vrea să se întâmple asta, dar sunt în stare de șoc. Da, am fost atacată fix în momentul în care a intrat în platou.

”Un pietroi extrem de mare și de greu care trebuia să fie în capul meu”

După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi extrem de mare și de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat dezbrăcată pe ușă lăturalnică, după cum ați văzut, a intrat fix în momentul în care eu am ieșit de pe aceste porți.

Cumva, dumneaei a știu exact, a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa să îmi dai banii, să îmi dai banii. Nu știm despre ce bani e vorba. M-am interesat.

Colegii mei nu spun să nu fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o pătură, cu o draperie, prelată, nu știu ce au găsit aici. Am chemat Poliția.

Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe să pot cât de cât să mă calmez, pentru că sunt în șoc. Realmente îmi este frică pentru viața mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.