Este din nouă panică pe platourile Antenei 1. După cazuri de infectare cu noul coronavirus care au oprit filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, acum este rândul unui alt show celebru să fie lovit de temutul virus.

Reprezentanţii Antena 1 au confirmat că doi invitaţi şi un membru al echipei emisiunii „Acces Direct” au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. Ediţia live de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediţie difuzată în reluare.

În continuare vă prezentăm comunicatul oficial al Antena 1.

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct.

A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, se arată într-un comunicat al postului de televiziune Antena 1.