Se pare că sunt probleme mari la Antena 1. Coșmarul infectărilor cu coonavirus este depate de a se fi încheiat. O altă vedetă a postului a intrat la izolare.

Dezastru la Antena 1

Numărul vedetelor Antena 1 care s-au infectat cu coronavirus în timpul filmărilor show-ului „Te cunosc de undeva” crește pe zi ce trece. După ce au fost confirmaţi pozitiv cu Sars CoV-2 Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Andrei Ștefănescu, Alina Pușcaș și Adriana Trandafir, o nouă vedetă a intrat în izolare. Sunt probleme foarte mari.

Este vorba despre cântăreața Ami care a intrat în izolare alături de câinele ei, Bobo. Acesta este partenerul ei de izolare în perioada următoare, în ciuda faptului că primul test pentru coronavirus a ieșit negativ.

”Prietenul meu de izolare pentru următoarea săptămână în care trebuie să stăm cuminți în casă, așa cum ni s-a comunicat. Din fericire, testul meu Covid-19 a ieșit negativ. Însă gândul meu este alături de colegii mei de la ”Te Cunosc De Undeva” care au fost testati pozitiv. Le trimit toată energia mea pozitivă și abia aștept să ne revedem sănătoși și bucuroși ca să ne putem continua filmările pentru noul sezon TCDU! Pupici de la mine si Bobo”, scrie Ami pe pagina oficială de Facebook.

Până ce va fi testată negativ și la al doilea test, Ami este obligată să rămână în izolare la domiciliu.