O vedetă a Antena 1 a scăpat de izolare. E vorba de prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, care s-a vindecat după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Pușcaș a precizat că nu a avut simptome, dar a trebuit să fie internată pentru că așa prevede legea în ceea ce îi privește pe asimptomatici.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a fost externată marți după ce a stat internată patru zile. De asemenea, Alina Pușcaș nu a transmis virusul și familiei sale.

„Haideți să ne înțelegem, pentru a mia oară. Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal. Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, aleluia, asta este practic cel mai important lucru. Nu fac acum decât să aștept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine știe din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune’, a spus vedeta într-un InstaStory.

Reacția când a aflat

Prezentatoare emisiunii ”Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș, a povestit anterior, pentru revista Elle că se află la spitalul militar mobil din Otopeni și că este foarte optimistă.

„Mi-aș fi dorit foarte mult să vă transmit acest mesaj de undeva de pe o plajă din Grecia, unde la începutul lunii ar fi trebuit să fiu eu și Mihai (soțul Alinei-n.red.) și mulți alți prieteni la nunta noastră. Cea mai frumoasă nuntă am decis noi că ar fi fost… Din păcate suntem în București, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan.

Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici și nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmați cu acest nemilos virus, sunt la Matei Balș.

Eu am preferat să vin aici. De ce credeți? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de ușa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este liniște, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt și eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat.”,a  declarat aceasta. a a precizat atunci că nu a avut niciunul dintre simptomele pe care majoritatea pacienților cu coronavirus le au.