Răzvan Ciobanu a avut mulți prieteni. Unii au reacționat pe Facebook, alții au dat declarații în presă în timp ce unele persoane au preferat chiar să meargă la tv.

Irina Schrotter, una din cele mai bune prietenele ale sale, a declarat pentru Știrile Pro TV, că ultima sa dorință era să creeze rochii pentru femei și să aibă un manager care să-i gestioneze finanțele.

După ce a fost înlocuit la emisiunea „Bravo, ai stil”, Răzvan a fost nevoit să se împrumute la aproape toți prietenii cu bani pentru a se putea întreține.

„Nu îl mai căuta nimeni, nu mai exista pentru nimeni. Că a dormit timp de două luni pe o canapea a unei cunoștințe, fiind fără sens, vitalitate, sprijin, speranță.

Era depresiv, deconectat, voia să dispară, spunea că era ca o legumă care nici măcar nu mai era curioasă când durerea se va neantiza.

Apoi, ca un personaj de basm, fără Sfinte Vineri și Duminici, și-a scuturat armura ruginită și a luat-o efectiv de la capăt. S-a ridicat și s-a reinventat, a construit din nou, ne-a dat iar lecții de stil și de umanitate”, a comentat Aura Stan pentru republica.ro.

Laura Vicol a avut o reacție sfâșietoare la România TV. Întrebată dacă poate da detalii despre funeraliile lui Răzvan Ciobanu, Laura Vicol a izbucnit în lacrimi și a ieșit din transmisiunea live de la România TV.

”Mâine sper să fie terminată toată ancheta poliției și va fi transportat la București. Voi anunța pe pagina mea de Facebook capela la care va fi depus trupul, precum și locul la care va avea loc înmormântarea. Cei care doresc sa îi aducă un ultim omagiu, să îi aprindă o lumânare și să îi aducă o floare îi așteptăm acolo. Îmi cer iertare, toate aceste discuții, îmi cer iertare pentru că nu pot participa la ele pentru că mă dau peste cap. De la 16 ani am crescut împreună cu Răzvan, m-a învățat cum să mă îmbrac . M-a învățat ce parfum să folosesc. Îi datorez foarte multe și din această cauză nu pot să vorbesc la rece despre toate aceste lucruri, nu pot, îmi cer scuze..” a încheiat în lacrimi intervenția de la România TV, avocata Laura Vicol.