Turul al treilea de la Wimbledon, dominat de românce. Cu cine se va infrunta Sorana Cîrstea?

Emma Răducanu a învins-o în turul doi pe sportiva cehă Marketa Vondrousova, locul 42 WTA, scor 6-2, 6-4. Anterior, Sorana Cîrstea (locul 45 WTA), s-a calificat în turul trei trecând în runda secundă de favorita 12, sportiva din Belarus Victoria Azarenka (14 WTA), scor 7-6 (5), 3-6, 6-4.

Amintim că Sorana Cîrstea şi Emma Răducanu nu au mai fost adversare în circuitul WTA înainte de acest moment.

Ţiriac Jr. şi Sorana Cîrstea nu se mai ascund

Răsturnare de situaţie într-una dintre cele mai discrete relaţii din lumea mondenă din România! Este vorba despre cuplul Sorana Cîrstea – Ion Alexandru Ţiriac, despre care presa a tot scris în ultimii doi ani, însă cei doi nu şi-au asumat niciodată în mod oficial relaţia.

Iată însă că fiul lui Ion Ţiriac pare acum decis să facă primul pas către oficializarea relaţiei cu frumoasa jucătoare de tenis, aflată în prezent pe poziţia 45 în clasamentul WTA.

Vineri, Sorana a postat o fotografie cu ea pe terenul de la Wimbledon, turneul de Grand Slam care începe luni, 28 iunie. “Din nou în dispoziţia pentru Wimbledon”, a scris Sorana alături de fotografie.

Surpriza a venit însă puţin mai târziu, când Ţiriac Jr. i-a lăsat iubitei sale un mesaj emoţionant de încurajare, semn că, cel mai probabil, cei doi nu-şi vor mai ascunde prea mult dragostea de camerele de luat vederi.

“Câștigătorii nu pierd niciodată, ei învață și persistă! Indiferent de ce se întâmplă, ești PUTERNICĂ și suntem cu toții mândri de tine, fie că soarele străluceşte sau că plouă”, este mesajul, scris în limba engleză şi postat ca un comentariu la poza Soranei Cîrstea.

Sursă foto: captură Digi Sport