Situaţie fără ieşire pentru Simona Halep. După ce s-a retras de la turneul de la Roma, românca nu şi-a mai revenit. A ratat turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon, iar viitorul nu sună bine deloc. Halep a spus pas şi pentru Olimpiada de la Tokyo.

Ion Ţiriac trage un semnal de alarmă

Magnatul Ion Ţiriac trage un semnal de alarmă. Problemele lui Halep nu sunt de acum. Datează de mai mult timp şi ar putea să îi pună capăt carierei. 2021 pare un an încheiat deja pentru Halep. A jucat până acum doar 16 meciuri, în actuala stagiune: 11 victorii, 5 înfrângeri.

Mai mult, Halep riscă să iasă şi din Top 10 WTA după ce a spus forfait pentru Wimbledon. Această realitate tristă a fost confirmată şi de Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis (FRT).

Simona Halep şi-ar putea încheia cariera

„Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepţie să mai stea doi, trei ani, cu toate că jocul s-a schimbat mult, în ultimii ani. Sunt nişte fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă ridic două săptămâni!

Ca Simona să mai joace, trebuie să-şi refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzaţional, dar fragil. 12 mai e data la care Simona Halep s-a accidentat, suferind o ruptură musculară la gamba piciorului stâng”, a dezvăluit Ţiriac, extrem de îngrijorat de situaţia prin care trece campioana de la Wimbledon şi Roland Garros.