ZebraPay, compania care furnizează în sistem de franciză primele terminale de plată instant din România, anunţă instalarea de terminale de plată instant pe litoral.

Compania estimează că turiştii aflaţi în staţiunile de la malul mării vor efectua reîncărcări de cartele prepaid şi vor cumpăra bilete CFR în valoare totală de 100.000 de euro, până la sfârşitul sezonului estival.

Începând cu luna iulie, ZebraPay a instalat 12 terminale pe litoralul românesc, acestea fiind amplasate foarte aproape de plajă, în Constanţa, Mamaia, Costineşti, Eforie Nord, Neptun şi Jupiter.

„Am decis să instalăm terminalele pe malul mării pentru a fi mai aproape de clienţii noştri. Aceştia vor găsi cea mai rapidă metodă de reîncărcare a cartelelor preplătite şi de cumpărare a biletelor de tren, la doar câţiva metri de plajă”, a declarat Radu Ciorbea, Directorul General al ZebraPay.

Aparatele dispun de posibilitatea de a face încărcări de cartele pentru toate cele trei reţele de telefonie mobilă: Cosmote, Orange şi Vodafone. Pentru primele două enumerate, clienţii vor putea folosi în acest sens cea mai nouă tehnologie din domeniu, TopUp, care nu impune valori fixe de reîncarcare şi care permite cumpărarea de credit începand cu 10 lei.

Oficialul companiei a subliniat, de asemenea, că biletele CFR se vor putea achiziţiona în curând prin toate cele 60 de terminale ZebraPay din ţară, inclusiv cele de pe litoral.

Cele 12 terminale de plată ZebraPay de la mare sunt amplasate în Mamaia – 4 terminale (Aqua Magic, în Satul de Vacanţă, zona fântâni şi pe faleză), Eforie Nord – 2 terminale – (lângă autoservirea Bosfor şi pe strada Dezrobirii), Neptun – 1 terminal – (Complex Clăbucet), Jupiter – 1 terminal – (terasa hotelului Delta), Costineşti – 1 terminal – (pe faleză), Constanţa – 3 terminale (City Park, Centrul Comercial TOM, Kaufland).

ZebraPay are deja instalate terminale în mai multe puncte intens circulate din Bucureşti, printre care staţiile de metrou Unirii 2, Dristor 2, Gara de Nord 1, Victoriei şi Grozăvesti, pasajul pietonal de la Universitate, City Mall, hipermarketurile Auchan Militari, Cora Lujerului, Kaufland Vulcan şi Universitatea Româno-Americană. De asemena ZebraPay este prezentă şi în magazine Kaufland, Winmarkt şi Carrefour din Braşov, Constanţa, Cluj, Ploieşti şi Iaşi.

Până în prezent, ZebraPay a semnat parteneriat cu Orange, Vodafone, Cosmote, CFR Călători, Autogari.Ro, Cat Music, Gold Call, Nobel şi MyTicket.

SURSA: ZebraPay