Tranzacția este în curs de avizare de Consiliul Concurenței – o procedură standard care se va extinde pe parcursul următoarelor luni. În procesul de tranzacție, părțile au fost asistate de EY si RTPR Allen&Overy (pentru REGINA MARIA) respectiv de PwC și D&B David și Baias (pentru PONDERAS).

”Pentru noi, Ponderas devine cel mai mare spital al Rețelei, cu care vom construi și mai mult pe zona de calitate și excelență medicală. Împreună, vom continua să dezvoltăm și centrul de training pentru personalul medical”, a declarat Fady Chreih, CEO al Rețelei de sănătate Regina Maria. Acest nou proiect investițional vine după ce, săptămâna trecută, rețeaua de sănătate Regina Maria a anunțat semnarea unui parteneriat de 15 milioane de euro pentru dezvoltarea primului spital privat generalist din Cluj-Napoca.

În policlinica și în spitalul Ponderas, care are o capacitate de 141 de paturi, 35 de cabinete medicale și 8 săli de operație, dispuse pe o suprafață de 9.000 mp, au fost tratați până acum peste 250.000 de pacienți.