Prima galerie comercială transformată se află în cadrul magazinului Kaufland din Strada Barbu Văcărescu, București, urmând ca acest concept să fie extins treptat și în alte magazine din rețea.  

Potrivit unui comunicat de presă, în interior, zona de Food Court găzduiește restaurante, patiserii și cafenele pentru toate gusturile, precum Stradale și Cafeneaua Mitzu, prima cafenea lansată de Chef Foa, Salad Box, Noodle Pack, Thai Scoops și Tip Top.

Foarte curând va deschide aici o unitate și marea franciză americană de restaurante SUBWAY. Separat, în galerie rămân disponibile două puncte nonfood – farmacia Sensiblu și un magazin Xpress de difuzare a presei. 

 

De asemenea, în exteriorul magazinului, compania a extins galeriile comerciale prin containere special amenajate, care găzduiesc magazine ale chiriașilor în incinta parcării.

„Acest pas este startul pentru <> noastre. Este un proiect de implementare a viziunii de food-to-food connect și parte din demersul nostru constant de a oferi o experiență completă de cumpărături”, declară Andrei Secrețianu, director Închirieri/Vânzări B2B, Kaufland România.

Recent, Kaufland România a lansat și prima rețea de grădini urbane comunitare, transformându-și acoperișurile și exteriorul parcărilor în spații verzi cultivate cu legume, fructe, plante aromatice și flori, care pot fi folosite de comunitate.

 

De asemenea, în aprilie 2017, Kaufland a deschis în premieră un magazin estival amenajat într-un cort, în stațiunea balneoclimaterică Sovata. Kaufland are peste 1.250 de magazine în șapte țări și o rețea de 115 magazine în România.