Compania Albalact Alba Iulia a anuntat ca Traian Simion este acum noul director general al companiei care s-a alaturat echipei Albalact in octombrie 2005, ca director comercial.

Inainte sa se alature echipei Albalact, in perioada august 2001 – martie 2005, Traian Simion a ocupat functia de director executiv de vanzari si distributie si apoi consultant de proiecte in cadrul companiei multinationale SAB Miller, divizia URSUS Breweries. Aici a format si coordonat de asemenea echipele de vanzari si trade marketing si a contribuit la definirea si implementarea strategiei de marketing, vanzari si distributie a Companiei de Bere Romania (Ursus si Timisoreana).

In perioada 1999-2001 a fost director de vanzari si trade marketing la BHL, companie controlata de 3 fonduri de investitie – Jupiter, Advent si Oresa – producator al berii Ciuc, Gambrinus, Hategana.

Traian Simion a absolvit Institutul Politehnic Bucuresti in anul 1989, iar in perioada 2000 – 2005 a urmat cursuri de specializare in management european, finante, vanzari si distributie la Bruxelles si Praga. Traian Simion are 43 de ani, este casatorit si are trei copii.

Albalact se afla in prezent printre primii cinci producatori de lactate din Romania si produce peste 60 de sortimente de lactate sub marcile Fulga, Zuzu si Albalact.


Data: 18 martie 2008

Sursa: Albalact