Doliu uriaș în fotbal. Un fotbalist cunoscut a murit în baie. Soția este cea care l-a găsit, fără suflare, în cadă. Aceasta s-a electrocutat de la telefonul mobil. Cel mai probabil fostul jucător de fotbal a murit electrocutat după ce i-a căzut telefonul în apă.

Este vorba de Santiago Otero în vârstă de 38 de ani. El a murit electrocutat după ce i-a căzut mobilul în cadă. Totul s-a întâmplat la Madrid, în Spania. Santiago Otero avea 38 de ani și venise acasă după o repriză de fotbal cu gândul de a se relaxa într-o baie caldă. Acesta și-a umplut cada, a intrat în apă dar nu a putut să stea liniștit.

Acesta nu a putut să cedeze ispitei de a mai arunca un ochi pe telefonul mobil. Pentru că aparatul avea bateria descărcată, fotbalistul a conectat imediat mobilul la priză.

Ce a descoperit soția fotbalistului

Otero a pus mobilul l-a încărcat și a continuat să butoneze aparatul. La un moment dat, nu se știe cum, telefonul a căzut în apă, astfel că fostul fotbalist a fost electrocutat.

Cea care a dat ochii cu tragedia a fost soția sa. În clipa în care a revenit acasă după o noapte lungă la lucru ea și-a căutat soțul. A dat ochii, în clipa în care a intrat în baie, cu trupul inert al celui cu care își unise destinul. Otero avea telefonul pe piept și cablul conectat la rețea. Santiago era deja inconștient și prezenta o arsură în zona pieptului.

După primele investigații s-a ajuns la concluzia că Otero ar fi fost deja mort de opt sau zece ore. Din cauza timpului lung scurs de la producerea tragediei, echipa de medici nu a mai putut decât să constate decesul. Informațiile despre cumplitul accident în care și-a pierdut viața fotbalistul Santiago Otero au fost publicate de cei de la Mundo Deportivo.

sursa foto: Mundo Deportivo