Tragedie în România! Este doliu în Televiziunea Română, după ce o sinucidere a avut loc chiar la sediul TVR de pe Calea Dorobanţi.

Un angajat al TVR s-a aruncat în gol de pe clădirea televiziunii!

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani, angajat al departamentului sport din cadrul TVR. Unele surse spun că acesta ar fi lucrat ca şofer în cadrul instituţiei. Bărbatul s-a urcat sâmbătă pe clădirea turn a televiziunii, în jurul orei 13:50 şi apoi s-a aruncat în gol.

Din păcate, el a murit pe loc, în urma impactului puternic cu solul.

“La obiectivul Societatea Română de Televiziune, în jurul orelor 13.50, un angajat al instituției s-a aruncat de pe clădirea turn aflată în curtea obiectivului, decedând în urma impactului cu solul. La fața locului urmează a se prezenta ambulanța și un echipaj de poliție pentru constatarea decesului și clarificarea împrejurărilor”, se arată într-o informare oficială.

Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a recurs la gestul extrem

Un trecător care a văzut trupul neinsufleţit a sunat imediat la 112 pentru a chema salvatorii, potrivit SpyNews.

Medicii de pe ambulanţă au sosit repede la faţa locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea victimei.

“Anunţăm cu regret şi cu mare tristeţe că unul dintre colegii din Televiziunea Română şi-a luat viaţa într-un mod dramatic. Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente atât de tragice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul transmis de Serviciul de Comunicare, Relaţii Publice şi Protocol al Televiziunii Române.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Deocamdată, nu se ştie care ar fi fost motivul pentru care angajatul TVR a recurs la gestul extrem. Nu a fost găsit până acum nici un bilet de adio prin care bărbatul să explice de ce a ajuns să-și ia viața.

Sursă foto: Dreamstime