O vloggeriță de 24 de ani s-a aruncat de la etaj. Ce a spus în mesajul de adio?

Tânăra din Republica Moldova a făcut gestul respectiv miercuri , în jurul orei 22:30. Totuși, cu două ore înainte de a se sinucide, ea a postat pe Instagram o fotografie cu fundal negru și mesajul „Sfârșit”, potrivit informațiilor transmise de protv.md

Trebuie menționat că locuia împreună cu iubitul ei, însă se afla singură în casă în momentul tragediei.

Informațiile transmise de polițiști

De asemenea, autoritățile au anunțat că tânăra a lăsat un bilet de adio în care le cerea iertare apropiaților săi. Totodată, în momentul de față nu se știe ce anume a determinat-o pe vloggeriță să se sinucidă, conform sursei menționate.

Prietenii acesteia, cât și cei care o cunoșteau, au scris mesaje de condoleanțe pe paginile lor. În secțiunea de comentarii a ultimei postări realizate de vloggeriță, fanii au spus că nu le vine să creadă că tânăra a recurs la acest gest. Amintim că aceasta aproape 100 de mii de urmăritori.

În urma tragediei, autoritățile i-au stabilit identitatea pe rețelele de socializare. Amintim că ultima postare a acesteia poate fi vizualizată la finalul articolului.

„La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice căderii de la înălțime. Din discuțiile cu vecinii, certuri, scandaluri nu au auzit”, au transmis oamenii legii, potrivit sursei menționate.

S-a întâmplat într-un cartier din București?

Potrivit evz.ro, tragedia s-a petrecut într-un bloc de pe strada Gheorghe Asachi, București. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul și pentru a fi identificate motivele care au determinat-o pe tânăra din Chișinău să-și pună capăt zilelor.

Sursă foto: Dreamstime