Tragedia momentului într-un oraș din România! Un om s-a aruncat de pe un bloc cu 8 etaje. Pompierii au eșuat negocierile

Potrivit informațiilor transmise de observatorulph.ro, bărbatul era în divorț cu soția iar copilul a fost încredințat acesteia. IPJ Prahova a informat că polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel de 112 în jurul orei 11:00 că un bărbat de 30 de ani s-a urcat pe un bloc, solicitând să își vadă copilul.

„Imediat polițiștii s-au deplasat la fața locului, au urcat alături de el pe bloc și au încercat sa îl liniștească dar din păcate demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol.

Un echipaj medical a procedat la resuscitarea acestuia dar din nefericire a fost declarat decedat. Politiștii efectuează verificări pentru clarificarea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Totodată se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Prahova.

Pompierii au încercat să îl convingă pe bărbat să nu recurgă la acest gest

Conform sursei menționate, pompierii au încercat să îl convingă pe bărbat să nu recurgă la acest gest, însă tânărul, la vederea acestora, a încercat să se prindă de marginea blocului, unde a stat agățat câteva secunde înainte de a cădea în gol, lovindu-se de un aparat de aer condiționat.

Aparent, gestul bărbatului a avut la bază faptul că era în divorț cu soția, iar copilul urma să rămână la aceasta. De asemenea, martorii spun că bărbatul s-ar fi aruncat de pe bloc cu un ursuleț în brațe, cel mai probabil al copilului.

Sursa foto principală: Dreamstime

Sursă foto secundară: observatorulph.ro