Andreea, mama gemenilor care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, a rămas la fel de activă pe rețelele de socializare, chiar și după moartea copiilor săi.

Recent, aceasta s-a fotografiat lângă mormântul gemenilor și a transmis un mesaj sfâșietor. În imaginea postată pe contul personal de socializare, mama celor doi copii susține că nu îi va uita niciodată, păstrându-i mereu în sufletul ei.

Totodată, ea a mai adăugat că se va răzbuna pentru ce s-a întâmplat, iar lucrurile nu vor rămâne în acest fel. Femeia mai scrie că se va duce după ei, adăugând că îi este dor de cei doi copii.

Mama gemenilor de la Ploiești, mesaj sfâșietor

”Vă iubește mami mult, Moise și Beatrice, nu vă pot uita niciodată, dar voi știți ce este în sufletul meu. Nu va rămâne așa, o să vă răzbun pentru tot. Doamne, nu îmi vine să cred că voi nu mai sunteți, dar jur pe viața mea că nu o să vă las singuri! Mama voastră o să vină după voi. Îmi este tare dor de voi”, a scris Andreea pe TikTok.

Amintim faptul că evenimentul de la Ploiești a șocat întreaga țară. Mai exact, în momentul în care tragedia a avut loc, mama copiilor ar fi fost live pe Facebook. În imagini postate de aceasta se aud la un moment dat sunetele ambulanțelor, iar la scurt timp, cineva bate cu putere în ușa apartamentului. În acel moment, femeia a oprit transmisiunea live de pe rețeaua de socializare.

Autoritățile au descoperit ulterior că emeia lăsase copiii nesupravegheați și nici măcar nu a știut ce s-a întâmplat până la sosirea salvatorilor. Se pare că cei doi copii ar fi căzut pe rând, la un interval de 30 de secunde. În acest context, mama gemenilor, Andreea este acuzată de ucidere din culpă.

Totodată, aceasta a rămas și fără primul copil, un băiețel în vârstă de 5 ani cu probleme de sănătate, care este acum în grija bunicilor.