Lumea fotbalului este şocată de ultimele veşti venite din Uruguay!

Un fobalist de doar 27 de ani s-a sinucis. Nu se cunosc motivele gestului şocant

Un fotbalist în vârstă de numai 27 de ani, Emiliano Cabrera, şi-a pus capăt zilelor. Mai tragic este faptul că nu este singurul caz de acest fel din ultimele zile.

În trecut, Emiliano Cabrera a jucat ca atacat la echipele Boston River sau Juventud de las Piedras, iar în prezent era legitimat în Liga a treia, la Santa Rosa, echipă din localitatea sa natală, potrivit Digisport.

Sursă foto: Ovacion

Santa Rosa este un oraș mic din departamentul Canelones din sudul Uruguayului, iar fotbalistul s-a sinucis chiar în oraşul său natal.

Motivele pentru care a recurs la acest gest nu sunt deocamdată cunoscute.

Cu cinci zile înainte, un alt fotbalist cunoscut din Uruguay s-a sinucis

Gestul şocant al fotbalistului vine însă la numai 5 zile după ce alt jucător de fotbal din Uruguay, Williams Martinez, şi-a pus capăt zilelor.

Martinez bifase o prezenţă în naţionala Uruguayului şi a evoluat, de-a lungul carierei sale, la echipe din Anglia, Franța și America de Sud.

Potrivit ESPN Deportes, care citează agenţia EFE, fotbalistul juca acum pentru echipa Villa Teresa, din Liga a doua din Uruguay. El s-a sinucis la aproape o lună de zile după ce fusese diagnosticat cu COVID-19.

“Regretăm profund și suntem șocați de moartea jucătorului uruguayan Williams Martínez. Condoleanțele pentru familia și prietenii săi”, a scris Federația Uruguayană de Fotbal pe Twitter, după moartea acestuia.

Presa din America de Sud scrie că Uruguayul are una dintre cele mai mari rate din lume în ceea ce priveşte sinuciderile.

Sursa foto: Dreamstime