Doliu în lumea fotbalului! Un jucător celebru a murit la doar 27 de ani. Clubul a transmis cele mai sincere condoleanțe

CD del Este a anunţat vestea trecerii în neființă a atacantului lateral şi a transmis „cele mai sincere condoleanţe familiei şi prietenilor pentru această pierdere neaşteptată”. Amintim că fostul internațional al statului Panama a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată joia trecută.

Regretabil, acesta a pierdut lupta și a murit luni, 22 noiembrie. Directorului clubului panamez, Jan Pablo Serrano, a spus că Adonis Villanueva ar fi început să simtă primele simptome ale ischemiei cerebrale în timp ce se odihnea acasă.

„S-a antrenat normal cu echipa şi era acasă când a început să se simtă rău”, a transmis Jan Pablo Serrano.

Gestul făcut de coechipierii săi

De asemenea, coechipierii săi au purtat tricouri cu numărul 19, împreună cu cu mesajul „Adonis, pentru totdeauna”, la ultimul joc de campionat. Tricoul respectiv este cel pe care l-a purtat Villanueva la Club Deportivo del Este. Ultima apariție pe teren a regretatului fotbalist a fost în remiza echipei sale, 0-0 cu Plaza Amador, meci în care a evoluat 20 de minute.

Totodată, Villanueva a mai jucat în cariera lui la cluburi precum Rio Abajo, Chepo FC, Sporting San Miguelito şi Alianza FC.

Recent a avut loc o altă tragedie în fotbal

Amintim că fotbalistul Adrian Filip, cel care între 1985 și 1987 a evoluat la UTA, s-a stins din viață în cursul zilei de duminică, 21 noiembrie, la vârsta de 58 de ani. Anunțul tragic a fost făcut într-o postare pe pagina de Facebook a clubului din care a făcut parte. Sursa citată a transmis condoleanțe familiei, precizând că întreaga echipă este în doliu.

“E tristețe în familia roş-albă, la aflarea veştii că s-a stins din viață Adrian Filip. Crescut la juniorii UTA-ei, Filip a îmbrăcat tricoul primei echipe a Bătrânei Doamne între anii 1985 şi 1987. Odihnească-se în pace”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului UTA.