Un preot a murit după ce și-a îngropat soția și copiii! Întregul sat suferă după pierderea părintelui

Potrivit informațiilor transmise de gds.ro, unul dintre băieţii preotului a murit în urmă cu doi ani din cauza unei boli incurabile. Mai apoi, la începutul acestui an, al doilea băiat al preotului a fost răpus de aceeași boală. Mai apoi, regretatul preot a fost lovit de o altă tragedie după ce soția lui a decedat recent.

Astfel, după multe încercări și suferințe, părintele Nicolae Mustaţă a trecut la cele sfinte în ziua de 26 octombrie, conform sursei menționate.

Cei doi băieţi care i-au murit erau profesori de matematică şi de sport

„Cei doi băieţi care i-au murit erau profesori de matematică şi de sport. Aveau 46 şi 49 de ani. Săptămâna trecută soţia dumnealui a făcut accident vascular şi apoi şi-a pierdut viaţa. A fost foarte afectat, iar la trei zile s-a stins, din păcate. A mai rămas în urma lor doar fata. Dumnealui avea 75 de ani, iar soţia lui 74. A fost un om cu adevărat deosebit!”, a declarat Petre Ionescu, țârcovnicul bisericii.

Trebuie menționat că preotul a fost foarte iubit de oamenii din sat iar aceștia îl plâng și spun că a murit din cauza faptului că a fost foarte afectat de faptul că și-a pierdut familia.

A fost o familie foarte greu încercată, din cauza morţii celor doi băieţi

„A fost o familie foarte greu încercată, din cauza morţii celor doi băieţi. Preotul nostru a fost un om extraordinar, a îndrumat paşii comunităţii noastre timp de 50 de ani. Nu numai în Radomir, ci în toată comuna. Era un om extrem de apreciat, de onest, de cinstit. Cuvintele sunt prea mărunte ca să-l descrie pe părintele care ne-a părăsit.

Nu cred că există în toată comuna o locuinţă în care preotul să nu fi fost alături la momente de fericire sau de tristeţe. O jumătate de secol ne-a slujit. A fost o durere mult prea mare pentru amândoi să-şi înmormânteze doi copii. Mi-e atât de greu să vorbesc despre această familie. Este de domeniul fantasticului ceea ce li s-a întâmplat“, a transmis Dumitru Iliescu, primarul comunei Dioşti.