Un eveniment rutier extrem de grav s-a petrecut, miercuri seară, pe o șosea din județul Neamț. Șapte persoane au fost implicate, două au fost încarcerate, după care una dintre persoane a murit.
Accidentul a avut loc în comuna Borlești, în el fiind implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.

Una dintre victime a fost scoasă din mașină în stare de inconștiență. Au fost începute manevrele de resuscitare de către echipajele SMURD și SAJ.

Din păcate, femeia de 67 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia. Alte 4 persoane au fost preluate și transportate la UPU Piatra Neamț de echipajele SMURD și SAJ.

Val de accidente în România

În cursul serii de marți, o tânără în vârstă de 31 de ani, angajată la Ministerul Apărării Naționale, fiind militar profesionist, a provocat un grav accident, marți seară, la Vatra Dornei. Cel mai grav a fost  că tânăra era în stare avansată de ebrietate și a și părăsit locul accidentului.

În jurul orei 20.00, pe strada Bârnărel din municipiul stațiune, un biciclist în vârstă de 65 de ani, care, rezultă din primele date, se deplasa pe marginea drumului, pe lângă o bicicletă, a fost acroșat de o mașină.

Bărbatul de 65 de ani a fost preluat de o ambulanță cu leziuni grave la cap.

Mașina nu a fost găsită la fața locului, iar polițiștii au găsit-o ulterior la câteva sute de metri de locul accidentului. Femeia de la volan, Andreea Dascălu, era atât de beată încât a fost găsită cu capul pe volan, aproape dormind.

A murit la „Zidul Morții”

Tot marți, în municipiul Suceava, un conducător auto, în vârstă de 19 ani, a murit pe loc, iar trei prieteni de-ai săi, pasageri, au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau, s-a izbit de un parapet și a ajuns pe câmp.

Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul a fost proiectat din autoturism. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Județean din Suceava, unde au fost operate de urgență.

Din primele date, viteza, neadaptată la carosabilul umed, a fost cauza tragicului accident. Potrivit unor surse din anchetă, șoferul nu purta centura de siguranță.