Tânărul a fost scos sâmbătă din apa Mării Negre în stop cardio-respirator. Deși, situația părea încurajatoare, acesta s-a stins din viață în timpul nopţii, la spitalul din Constanţa.

Vlad Dediu a intrat în mare, în zona Clubului Fratelli la o baie şi nu a mai ieşit la mal. La ceva timp după, tânărul a fost scos din apă în stop-cardiorespirator şi, după ce a fost resuscitat de echipajul medical, iar apoi a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Constanţa inconştient, dar cu puls.

Liderul Uniunii Naționale a Studenților

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România și absolvent al Facultăţii de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti, al Facultăţii de Transporturi, Ingineria Transporturilor şi Traficului.

Odată cu decesul acestuia, comentariile au izbucnie pe pagina sa de socializare. Prietenii  tânărului au transmis mesaje de condoleanţe.

„Da, cu Ing. in fata, dar din pacate pentru numai pentru 11 zile. De acum numai in Lumina, domnule inginer. Dumnezeu sa te odihneasca de-a dreapta sa!“, este unul dintre measjele transmise.