UPDATE: Kanal D a confirmat plecarea lui Cătălin Botezatu, însă compania a anunțat că vedeta va rămâne în cadrul postului de televiziune.

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai valoroși creatori de modă din România, un promotor al bunului gust și rafinamentului, părăsește masa juraților “Bravo, ai stil!” pentru a se dedica altor proiecte în Kanal D, se arată în comunicatul de presă.

“Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune. Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulțumesc pentru sprijinul vostru, că mi-ați fost și îmi sunteți alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat. Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu vești, așa cum v-am obișnuit! Va îmbrățișez pe toți!”, a spus Cătălin Botezatu.

Anterior, s-a scris că Botezatu și-a dat demisia de la emisiunea ‘Bravo, ai stil!’ de la Kanal D și ar urma să fie jurat la emisiunea ‘Românii au Talent’ de la PRO TV, în locul Florin Călinescu.

Capital a scris în exclusivitate că PRO TV negociază și cu Bobonete pentru înlocuirea lui Florin Călinescu.

Actorul, în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai carismatice figuri ale PRO TV . El este cel care îi dă viață, din 2012 încoace, cârciumarului Bobiță din ”Las Fierbinți”.

Botezatu este unul dintre cei mai titrați designeri internaționali, implicat în Săptămâna Modei de la Cluj.

De tânăr și-a realizat colecțiile în Transilvania și este un prieten al clujenilor. Cătălin Botezau este și un designer controversat, prin femeile celebre pe care le-a avut în viața sa, dar și prin opulența, luxul, călătoriile în care îi place să meargă, scrie dcnews.ro.

”Bravo, ai stil! Celebrities” anunță noi concurenți

În context, Anda Adam și Nicoleta Nucă sunt primele două celebrități din cel de-al șaptelea sezon ”Bravo, ai stil! Celebrities”, anunță Kanal D.

Anda Adam se pregătește pentru cea mai intensă competiție de stil din România, de data aceasta din postura de concurentă. Artista a mai făcut parte din echipa show-ului „Bravo, ai stil!” în calitate de invitat la masa juriului, dar de data aceasta, celebra cântăreață a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” și este gata să câștige simpatia telespectatorilor și în materie de modă, luptând pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din România, reușind să se mențină în topurile muzicale din România, și nu numai, în cei peste 20 de ani de carieră, cu piese precum „Selecta” feat. Alex, „Ajutor”, „Nai, Nai”, „Ochii Mei”, „Punani”, „Sufletul meu”, „Love on You”, „AMO”, „Poate Fata” sau „Seri De Mai” feat. CRBL.

Dincolo de muzica cu care și-a încântat fanii, Anda Adam este una dintre artistele care au reușit să se reinventeze întotdeauna și din punct de vedere stilistic. Aparițiile sale, atât în viața de zi cu zi, cât și la evenimente sau în videoclipuri pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice, abordând cu aceeași ușurință atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop

Nicoleta Nucă, originară din Republica Modova și stabilită în România, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație.

Pasionată de muzică încă de la grădiniță, Nicoleta a început să ia lecții de canto de la 9 ani, căutând mereu să studieze la cele mai bune școli din România și Italia și să-și perfecționeze tehnica vocală. Single-urile sale, „Fata din Oglindă”, „Tot mai rar”, „Ultima oară” sau „Castele de nisip” sunt doar câteva dintre hit-urile basarabencei care au cucerit inimile românilor.

Pasionată de sport și stil de viață sănătos, dar și de tot ce ține de sfera de beauty, Nicoleta Nucă a primit aprecierea fanilor pentru imaginea sa sexy, enigmatică, spectaculoasă, dar întotdeauna eleganța pe care o afișează atât în videoclipurile sale cât și în viața de zi cu zi.

Nicoleta se exprimă artistic, prin tot ce ține de frumos, prin muzica sa, prin stilul personal, chiar și prin tatuaje, fiind mereu preocupată de dezvoltare personală, de a fi mereu în cea mai bună variantă a ei, având astfel curaj să experimenteze, să încerce lucruri noi.