Cutremur de proporții pe piața media  Un om cheie de la Digi 24 s-a decis să plece. Cristi Marin va fi Executive Producer Antena 3. Acesta era producător la Digi 24. Din luna martie el va ocupa poziția de producător general. Totul se va observa în noua schemă de organizare a stației de știri.

Cristi Marin va fi unul dintre cei trei coordonatori ai departamentului Programming din Antena 3. În noua formulă de organizare a postului Antena 3 sunt câteva departamente distincte. News Gathering, Programming, Redacția CNN Hour (emisiune care se va lansa în primăvară), Online, Marketing.

Departamentul de News Gathering adună știrile (și grupează reporterii, carele de transmisie și EOD – Editors of the Day). Programming se ocupă de “împachetare” și cuprinde redactorii, editorii și producătorii.

Cine este Cristi Marin de la Digi 24

Cristi Marin este unul dintre cei mai experimentați producători de știri. El  are o experiență de aproape 20 de ani. Potrivit paginademedia.ro, acesta a fost 10 ani a fost producător la Realitatea TV (2004-2013). A fost apoi la Digi 24. A urmat TVR, unde s-a ocupat de conducerea executivă a departamentului de știri.

În 2017, Cristi Marin a venit în Ringier. El a ocupat postul de producător general al departamentului video. Aici a stat doar un an de zile.

Din 2018, a lucrat la TVR, în proiectul președinției României la Consiliul Uniunii Europene, unde postul public a fost Official Broadcaster. A urmat apoi o perioadă la Ringier și la Aleph News. Din iunie anul trecut, s-a întors la Digi 24, ca producător executiv pe mai multe jurnale.

Schimbările vin după ce, la începutul lunii februarie, Mihai Gâdea, director general, a preluat și atribuțiile editoriale, iar Adrian Ursu a trecut pe poziția de director executiv. Postul de televiziune Antena 3 va funcționa pe mai multe departamente. Se are în vedere și un nou tip de organizare: News Gathering, Programming, Online, Marketing, Redacția CNN.