Începând din această toamnă, o importantă vedetă de televiziune din România se va alătura Prima TV.

Cove se întoarce la Prima TV!

Este vorba despre Gabriel Coveşeanu, mai binecunoscut drept Cove, care va prezenta emisiunea „Flash Monden”, alături de Diana Bart.

Cove şi Diana vor putea fi văzuţi pe micile ecrane de luni până vineri, dar şi duminică, începând cu ora 19:30.

„Prima TV îşi consolidează echipa cu o nouă achiziţie. Gabriel Coveşeanu (Cove) este cea mai nouă vedetă de televiziune cooptată în proiectul Prima TV al Grupului Clever”, se arată într-un comunicat oficial, potrivit news.ro.

Cove
Sursa foto: Facebook

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste”

Cove a povestit că se bucură să revină la Prima TV: „Revin cu drag în locul în care m-am simţit atât de bine”. El a mai lucrat la acest post TV în anul 2015, la emisiunea „Mama mea găteşte mai bine”.

„Sunt bucuros să fiu, la debut de toamnă, parte a unei echipe tinere şi entuziaste. Revin cu drag în locul în care m-am simţit atât de bine. M-am bucurat să revăd prieteni vechi, dar şi să îmi fac prieteni noi. Şi cred că voi face, alături de Diana, o echipa de senzaţie la «Flash Monden».

Îi aştept pe bunii mei, cum îmi place să le spun prietenilor mei din faţa micului ecran, de luni până vineri şi duminică seară să povestim despre toate mondenităţile de la noi şi de peste hotare. Vom face să fie, pentru telespectatorii Prima TV, o întâlnire dorită şi memorabilă”, a declarat Cove.

„Frumoşi suntem, carismatici suntem, asa că vom umple cu siguranţă serile telespectatorilor”

Diana Bart spune că şi-a dorit foarte mult să lucreze cu un coleg cu care să simtă din prima chimie, iar asta s-a întâmplat cu Cove. „«Flash Monden» va fi de neratat!”, spune ea.

„Mi-am dorit mult să am un coleg de prezentare cu care să simt din prima chimie, precum a fost cu Cove. Noi am interacţionat în trecut într-o emisiune culinară pe care o prezentam şi am făcut echipă foarte bună. «Flash Monden» va fi de neratat!

Vom avea ştiri mondene, dar într-o nouă prezentare. Frumoşi suntem, carismatici suntem, asa că vom umple cu siguranţă serile telespectatorilor cu multe zâmbete. Sunt convinsă că ne vom completa perfect, deja am avut primele discuţii, am stabilit detalii legate de emisiune şi am pus ţara la cale”, a mărturisit şi Diana Bart.

O lungă carieră în televiziune pentru Cove

Gabriel Coveşeanu s-a născut pe 4 septembrie 1974 în Bucureşti. Este director al Teatrului „Ion Creangă” şi prezentator TV.

A devenit cunoscut la începutul anilor 2000, când a fost co-prezentator al Andreei Marin la emisiunea „Surprize, Surprize”.

Şi-a continuat cariera la Kanal D, unde a prezentat emisiuni precum: „Accepţi sau nu”, „Magic Taxi” , „Fata lui tată”, „Mireasă 90-60-90″ , „Jumătatea mea ştie”, „Bingo România”.

În 2015, s-a alăturat echipei Prima TV, în emisiunea „Mama mea găteşte mai bine”. Din toamna aceluiaşi an s-a mutat la Pro TV, unde a preluat emisiunea „Vorbeşte lumea”. După 6 ani, a renunţat la Pro TV şi a revenit la Prima TV.