Mirela Vaida izbucnit în direct! Nu s-a mai putut abține. Ce a supărat-o pe vedeta de la Antenă

În timpul emisiunii ”Acces direct”, Mirela Vaida a putut asculta conversația pe care polițistul din Capitală, vinovat pentru uciderea unei fetițe, a avut-o cu cei 6 dispeceri. Vedeta de la Antenă nu s-a mai putut abține și a reacționat dur atunci când a aflat că polițistul bucureștean a stat 4 minute la telefon în loc să o ajute pe cea mică.

”De ce e nevoie să vorbești cu 6 dispeceri să spui de 6 ori aceeași poveste. Ai zis o dată Laminorului 51 impact mortal, nu mai dai alte detalii. Stau 4 minute în telefon să zic aceeași poveste, păi în 4 minute moare de 10 ori. Nici când sună la 112 nu înțelege din prima, totul e un haos general. Trimiteți domne SMURD-ul că am un copil mort pe stradă…”, a spus Mirela Vaida.

Cine este fetița care a murit după ce a fost călcată de un polițist

O tragedie fără precedent a șocat întreaga țară. Două eleve din Capitală, în vârstă de 11 și 12 ani au fost lovite puternic de un polițist pe trecerea de pietoni, în timp ce traversau strada și se îndreptau spre casă. O fetiță a murit pe loc în urma impactului.

Eleva de doar 12 ani a fost cea care a murit pe loc în ciuda eforturilor făcute de medici. Potrivit acestora, fetița ar fi murit din cauza impactului extrem de puternic.

Aceasta a lăsat în spate doi părinți îndurerați, dar și un frate mai mic, care au fost anunțați după accident că fata lor s-a stins din viață. Unchiul fetei a dezvăluit că nepoata sa se deplasa către casă împreună cu o altă colegă în momentul în care o mașină de poliție le-a acroșat pe trecerea de pietoni.

„Au luat-o să o bage în mașină, să o resusciteze, ne-au spus că sunt șanse minime de supraviețuire, am sperat în continuare să își revină, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a spus acesta.

În ceea ce privește starea de sănătate a celeilate fetițe, de 11 ani, aceasta a fost transportată de urgență la spital, cu fractură de gambă și contuzie abdominală.