Decizie bombă pe piața media care îi afectează pe abonații tuturor companiilor de cablu din țară. Ultima veste a luat prin surprindere pe toată lumea. Vom pierde mai multe transmisiuni de profil extrem de vizionate. Hotărârea a fost luată de canalul Eurosport pentru clienții din România.

Foarte mult timp, telespectatorii posturilor Eurosport 1 HD și Eurosport 1 SD au beneficiat de transmisiuni cu conținut diferit, dar totul se va schimba. Cele două canale devin simulcast. Vor avea aceeași emisie.

„În prezent, competitiile pentru care exista drepturi locale pentru piata din Romania (Copa America, Premier League incepand cu noul sezon, Moto GP etc.) sunt disponibile pentru preluare pe Eurosport 1 HD, la următorii operatori: RCS-RDS, Telekom, NextGen, UPC Romania, Focusat, Akta, Digital Cable Systems. Pentru orice alte informatii legate de receptionarea competitiilor noastre in format HD, le recomandam telespectatorilor sa se adreseze operatorului de cablu la care sunt abonati”, au transmis reprezentanții Eurosport, conform paginademedia.ro.