SSIF Estinvest a redevenit lider al intermediarilor Sibex in luna martie, care a adus modificari in piata sibiana a derivatelor. Acestea au avut loc chiar la varful clasamentului, unde SSIF Estinvest a redevenit lider, cu 71.334 contracte, in crestere cu 38% fata de luna februarie.

Cu un rulaj de 67.097 contracte realizate, SSIF Tradeville (fosta Vanguard) a coborat o pozitie ocupand locul secund. Si in cazul sau insa, volumul este superior cu 21,7% fata de luna anterioara.

0-28261-capital0001topintermadiarisibex.jpgPodiumul a fost inchis de SSIF Intercapital Invest cu 47.416 contracte, societatea pastrandu-si pozitia in top, dar cu o crestere de aproape 17% a volumului tranzactionat.

Liderul anului trecut, SSIF Broker s-a clasat pe locul patru, cu 45.156 de contracte, realizand un salt de sapte pozitii in raport cu februarie, luna in care societatea a fost suspendata timp de doua saptamani de CNVM.

Pe de alta parte se remarca si ascensiunea BT Securities care au urcat doua locuri, ajungand pe pozitia cinci, cu 26.700 de contracte, adica peste 70% in avans fata de nivelul rulat in februarie.