Simona Halep surprinde pe toată lumea. Accidentată grav şi absentă de luni de zile de pe terenul de tenis, campioana noastră a decis să facă un pas uriaş în viaţă. S-a căsătorit cu iubitul ei, Toni Iuruc, în mare secret. Petrecerea intimă de după ceremonie a lăsat mască pe toată lumea. Nimeni nu-şi imagina ca Halep să recurgă la un astfel de gest.

Halep, lovitură teribilă pentru Ion Ţiriac şi Gică Hagi

Simona Halep le-a aplicat o lovitură teribilă apropiaţilor ei. Doi dintre aceştia, este vorba despre magnatul Ion Ţiriac şi Gică Hagi, nu au fost invitaţi la petrecere. Halep şi Toni Iuruc şi-au unit destinele la vila din Izvorani într-o seară plăcută de vară, alături de familie și prietenii apropiați.

Tocmai din acest motiv, alegând să țină o petrecere de proporții restrânse, cuplul proaspăt căsătorit a evitat să invite anumite persoane. Printre acestea, Gheorghe Hagi, idolul Simonei Halep, sau Ion Țiriac, unul dintre sfătuitorii sportivei născute la Constanța.

Invitaţi celebri la petrecerea Simonei Halep

Chiar şi aşa, petrecerea Simonei Halep şi a lui Toni Iuruc nu a dus lipsă de oaspeţi celebri. Nicu Mergeani și Dani Caramihai, cofondatorii clubului Fratelli au asistat la ceremonie. Dani Caramihai a fost nașul cuplului căsătorit și omul care i-a cununat pe cei doi îndrăgostiți.

Partener de afaceri al lui Toni Iuruc și văr al Simonei Halep, Dani Caramihai este proprietar al clubului Fratelli, frecventat în dese rânduri de Simona Halep și Toni Iuruc, atât în București, cât și la Mamaia.

Petrecerea Simonei Halep cu Toni Iuruc nu a fost lipsită de muzică machedonească live, prilej cu care tatăl Simonei, Stere Halep a devenit sufletul petrecerii, anunţă prosport.ro. Din imaginile publicate pe internet, toți invitații par să se fi simțit grozav în timpul petrecerii.