Tom Lockyer s-a prăbușit pe teren. Are probleme cu inima

Partida dintre Luton și Bournemouth din Premier League a fost suspendată sâmbătă, deoarece căpitanul echipei Luton, Tom Lockyer, a căzut pe teren, conform informațiilor furnizate de BBC.

Atunci când Lockyer a necesitat asistență medicală, ambele echipe au fost evacuate de pe teren la mijlocul reprizei a doua.

După câteva momente, Tom Lockyer a fost transportat pe o targă, primind aplauze din partea întregului stadion.

În vârstă de 29 de ani, Lockyer a avut un incident similar și în timpul finalei play-off-ului împotriva echipei Coventry, în luna mai, când a fost transportat la spital.

După acea perioadă, el a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă și i s-a dat aprobarea să revină la antrenamente în luna iunie. Meciul de sâmbătă, în care scorul era 1-1, a fost întrerupt în minutul 65.

Dragisa Gudelj de la Cordoba a căzut pe teren

Fotbalistul Dragisa Gudelj de la Cordoba a avut şi el parte de un incident similar, la începutul lunii decembrie. A avut norocul să fie salvat de un defibrilator.

Fundașul, care a avut un stop cardiac în luna martie, s-a prăbușit din nou în prima repriză a meciului cu Melilla din liga a treia spaniolă.

Unii jucători s-au îndreptat rapid spre ambulanța aflată lângă teren, iar medicii au sosit cu o targă. Gudelj a reușit, totuși, să iasă pe picioare de pe teren înainte de a fi înlocuit și transportat la spital.

Potrivit relatărilor de la Diario Cordoba, fotbalistul nu și-a pierdut conștiința. Utilizarea defibrilatorului pe care îl avea la îndemână i-a salvat viața.

În luna martie, confruntarea dintre Cordoba și Racing Ferrol a fost întreruptă în prima repriză, odată cu căderea lui Gudelj, care a fost ulterior transportat la spital cu o ambulanță.

Raphael Dwamena a murit pe teren

În luna noiembrie, la partida de fotbal dintre Egnatia și Partizan din Albania, Raphael Dwamena și-a pierdut viața la vârsta de doar 28 de ani.

În timpul meciului, la minutul 24 și la un scor de 1-1, Raphael Dwamena a căzut pe teren. Fotbalsitul era din Ghana.

Echipa medicală a intervenit prompt pentru a-l salva și l-a transportat de urgență la spital. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, fotbalistul nu a supraviețuit. El a încetat din viață la vârsta de 28 de ani, conform informațiilor furnizate de presa din Albania.

Cu toate eforturile depuse rapid, fotbalistul nu a reușit să supraviețuiască. Conform informațiilor furnizate de panorama.com, se pare că clubul Egnatia era conștient de problemele cardiace ale lui Raphael Dwamena. Totuși, a permis jucătorului să participe la meci „pe semnătură”.