Theo Rose formează de ceva vreme un cuplu cu Anghel Damian. Chiar dacă o perioadă au preferat să stea departe de ochii presei și ai fanilor, acum au început să nu se mai ferească. Mai mult chiar, artista a făcut o declarație care l-a luat cu siguranță prin surprindere pe actualul său iubit.

Ea joacă într-un nou serial de la PRO TV, denumit „Clanul”, care este regizat de către Damian Anghel. Chiar dacă nu a mai jucat până acum, Theo Rose este foarte încântată de această nouă experiență. Ea speră din tot sufletul ca producția celor de la PRO TV să fie un succes.

„Sunt foarte bine şi mă bucur mult. Mă aşteptam ca serialul «Clanul» să aibă acest succes, pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mişto, de oameni extraordinari şi foarte pricepuţi în ceea ce fac. Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera. Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose, declarație inedită despre Anghel Damian

Ea a vorbit și despre Damian, căruia i-a făcut, de altfel, și o declarație de dragoste.

„Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose pentru Click.ro.

Amintim că fanii lui Theo Rose au fost luați prin surprindere atunci când ea a anunțat că s-a despărțit de Alex Leonte. Cei doi au pus capăt unei relații de cinci ani de zile, deși nimic nu părea să prevestească ruptura dintre ei. După despărțirea de Alex Leonte, Theo Rose le-a explicat fanilor ei că nu și-a înșelat niciodată iubitul cu Anghel Damian.

„Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta pentru că am zis că o să vorbim deschis”, a susținut, atunci, artista.