Anca Alexandrescu, experta în comunicare apropiată de Dragnea, a părăsit funcția de consilier onorific al premierului. Oficial, acest lucru s-ar datora campaniei electorale, perioadă în care partidul ar avea mai mare nevoie de aceasta decât guvernul. Gurile rele spun însă că prin această mutare, Dăncilă ar încerca să micșoreze influența pe care Dragnea o are la nivelul Executivului.

Adevărul a lansat informații despre următoarele mutări ale premierului, în conflictul cu Dragnea. Potrivit publicației menționate, Dăncilă s-ar pregăti să o înlocuiască de la șefia ANAF pe Mihaela Triculescu, mutare care însă doar ar pregăti terenul pentru adevărata bombă: trecerea pe linie moartă lui Darius Vâlcov, un alt om mai apropiat de Dragnea decât de Dăncilă.

Eliminarea Mihaelei Triculescu ar fi urmat așadar să fie propusă de Eugen Teodorovici și acceptată de Viorica Dăncilă. Numai că, ministrul Finanțelor s-a grăbit să infirme zvonurile apărute. Într-o declarație oferită Mediafax, acesta susține că zvonurile privind înlăturarea celor doi nu conțin nicio fărâmă de adevăr:

„Vă spun clar că nu a discutat nimeni despre un astfel de subiect,” este declarația prin care Teodorovici spear să pună punct zvonurilor privind războiul pentru dintre Dragnea și Dăncilă.