Eugen Teodorovici critică printr-o postare pe pagina sa de Facebook măsurile luate de Guvernul Orban în contextul pandemiei de coronavirus și stării de urgență. Fostul ministru de Finanțe susține că Guvernul tratează efectele și nu cauza.

„Bilanț stare de urgență, 27.04.2020:

– 1.027.824 contracte individuale de muncă SUSPENDATE!

– 260.171 contracte individuale de muncă ÎNCETATE!

Pandemiei COVID-19 i se suprapune pandemia de PROSTIE generalizată la nivelul guvernului. Acesta este bilanțul incompetenței lui Orban și a unui întreg guvern, ce se reflectă în rezultatul DEZASTRUOS al măsurilor luate de habarniștii liberali pentru compensarea efectelelor COVID-19 asupra economiei românești!”, scrie Eugen Teodorovici pe pagina sa de Facebook.

Acesta mai spune că liberalii, în loc să sprijine continuarea activității firmelor, tratând astfel cauza, sunt preocupați de efecte. De asemenea, Teodorovici mai punctează că cei aflați la guvernare lansează afirmații contradictorii de la o zi la alta.

„În loc să dispună măsurile necesare pentru sprijinirea CONTINUĂRII activității firmelor din România, pentru a evita concedierea sau trimiterea în șomaj a salariaților, adevărații comuniști – liberalii aflați acum la guvernare – zadarnic încearcă acum să trateze EFECTELE și nu CAUZA! Toți cei afectați de pandemia de PROSTIE manifestă simptome de declarații politice halucinante, afirmații contradictorii de la o zi la alta și acuze menite să ascundă propria mizerie sub preș”, a mai spus fostul ministru de Finanțe.