Teo Trandafir a discutat deschis despre prima căsătorie și problemele care au dus la divorț.

Vedeta de la Kanal D are o carieră impresionantă în televiziune, dar a avut probleme în viața personală. Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori și se pare că norocul a ocolit-o în dragoste. Primul mariaj a durat doar șase ani, iar al doilea a durat doar câteva luni.

După doar câteva ieșiri, cei doi și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul

O fire extrem de discretă, Teo Trandafir a vorbit, în cadrul unui interviu oferit pentru emsiunea online „În Oglindă”, despre primul ei soț. În anul 1990, îndrăgita vedetă ajungea la altar alături de pilotul Alexandru Trandafir.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a spus Teo Trandafir.

Din cauza meseriei, cei doi stăteau mai mult despărțiți

Teo Trandafir și Alexandru Trandafir s-au căsătorit la scurt timp după Revoluție, dar din cauza meseriei pe care partenerul ei o avea, au stat mai mult separați. Astfel, prezentatoarea și soțul ei au hotărât să divorțeze după șase ani.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema- hai să facem într-un fel.

Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a spus vedeta.