Teo Trandafir a început anul 2021 prin a acorda un interviu pentru publicația Ciao.ro, în cadrul căruia a vorbit despre lucrurile pentru care a fost recunoscătoare în anul 2020 dar și despre ceea ce ar vrea să facă în noul an.

Vedeta TV a menționat că este recunoscătoare pentru toate lucrurile pentru care oamenii din jurul ei au fost îngrijorați. Aceasta a subliniat că este recunoscătoare că și-a păstrat sănătatea și că niciun membru din familie sau apropriat de-al ei nu a avut necazuri.

”Pentru toate lucrurile pentru care oamenii din jurul meu au fost îngrijorați. Pentru că mi-am păstrat sănătatea, pentru că nici unul dintre membrii familiei, prietenii, cunoscuții nu au avut necazuri.

Am evitat extremele și am trecut cu eleganță peste situația actuală care a pus presiune pe mentalul colectiv și a făcut din noi, oamenii, mici monstruleți care urlă mai rău decât ar fi cazul. De când cu covid, a fost de la început o isterie, există sau nu există, nu s-a putut discuta normal. Eu sunt recunoscătoare că pot discuta fără patos despre aceste lucruri.”, spune Teo Trandafir pentru sursa anterior citată.

Teo Trandafir a vorbit și despre lucrurile pe care nu le-a făcut anul trecut din lipsă de curaj și printre ele se numără pupatul cu altcineva.

”N-am avut curaj să mă pup cu nimeni, decât dacă am fost luată prin surprindere, să ies la cumpărături, să fac lucruri la limita inferioară a pericolului. N-am vizitat pe nimeni din zona de risc. Nu am avut să mă îmbolnăvesc că să nu ajung la spital.”, mai spune vedeta.

Decizia pentru care va fi criticată

Întrebată de către jurnaliștii Ciao.ro cum și-ar dori să o prindă anul 2021, vedeta a declarat că dorește ca acest an să o găsească vaccinată anti-coronavirus, pentru că așa s-ar simți mai ocrotită de virusul necruțător.

”O să declanșez o mică isterie, dar sunt omul care s-a vaccinat dintotdeauna. Sper ca acest an să mă găsească vaccinată și cu rapel făcut cât mai curând. În felul asta m-aș simți mai ocrotită, chiar dacă aș purta în continuare masca. Ar fi un scut de protecție. Mi-am făcut și vaccinul antigripal.”, a spus Teo Trandafir pentru sursa anterior menționată.