“Colaborarea dintre cele două companii este rezultatul dorinței atât a Prospecțiuni, cât și a Geotrace de a îmbunătăți și diversifica serviciile oferite de procesare și interpretare date seismice. Prospecțiuni și Geotrace sunt în căutare constantă de oportunități de dezvoltare și regiuni cu potențial ridicat pentru continuarea expansiunii”, se arată în comunicat.

Conform CEO-ului Prospecțiuni, Gehrig Schultz, colaborarea cu Geotrace reprezintă mai mult decât o alianță tehnică. “Față de beneficiile oferite clienților noștri legate de o tehnologie performantă și metode de procesare noi, avem oportunitatea să ne dezvoltăm în cadrul comunității de geofizică și procesare și să oferim clienților din această zonă servicii de cea mai bună calitate”. A spus Schultz.

La rândul său, Bill Schrom, CEO Geotrace, a declarat că „privim această alianță ca pe un proiect reușit, care contribuie cu o combinație de cunoștințe despre zona României și expertiza geologică. Această alianță va fi benefică ambelor companii și ar trebui să fie benefică și pentru industrie, luând în considerare standardele noastre pentru satisfacția clienților.”

“Alianța cu Geotrace va contribui la extinderea numărului și sferei de aplicare a contractelor pe care le vom încheia în viitor”, se mai arată în comunicat.