Incidentul șocant în care a fost implicată Daniela Crudu l-a făcut pe tatăl ei să rupă tăcerea și să spună tot ce știe despre iubitul bătăuș. Tatăl vedetei a dat detalii despre ce a flat despre starea în care se află Daniela Crudu și a dat câteva informații inedite despre iubitul de origine croată al fetei.

Nelu Crudu a vorbit despre bătaia primită de fiica lui. El a spus că nici măcar nu îl cunoaște pe cel care i-a desfigurat fata. Daniela Crudu a fugit din casa în care primise bătaia. Vedeta a fost audiată de polițiști, cărora le-a spus însă că nu va formula plângere împotriva acestuia.

Aceasta a fugit desculță prin zăpadă, pentru a scăpa de ploaia de pumni de la iubitul croat.

Nici nu vorbește românește

”E bine. Mi-a zis sora ei că e bine, fata e bine. Nu știu care a fost motivul. Nu știu cine este acest om, nici nu vorbește românește, nu știu nimic”, a spus tatăl fostei asistente TV pentru spynews.ro.

Potrivit sursei citate, Nelu Crudu nici măcar nu șîl cunoaște pe croat, deși cei doi sunt împreună de câteva luni. Vedeta chiar a postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare în care apare alături de iubitul său

Despre acesta se știe doar că acesta este croat, brunet, subțirel, potent financiar.

Ce a spus sora Cruduței

Sora vedetei a dat și ea câteva informații despre situația creată.

“Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern.

Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei”, a povestit sora vedetei, Ana Crudu.